therapeuten

De therapeuten van praktijk Aquamarijn zijn Engelien Kerklaan van Scherpenseel, Reiki-master en Bachbloesemtherapeut, en Susan Kerklaan, NLP-, kindercoach en NEI-therapeut.

Engelien Kerklaan van Scherpenseel is Reiki-master én Bachbloesemremedietherapeut. Zij heeft inmiddels jarenlang ervaring in het toepassen van Bachbloesemtherapie in combinatie met of naast haar succesvolle Reikibehandelingen.

Opleidingen:

-Reiki-master
-Bachbloesemtherapie
-Edelsteentherapie
-Mediumschap
-Aquariushealing

Susan Kerklaan is NLP-,kindercoach en NEI-therapeut.

Zij heeft haar NEI en NLP opleiding met succes afgerond aan de Academie Vitaliteitkunde Nederland. Dit is de officiële opleiding van arts Roy Martina, die de NEI-therapie heeft ontwikkeld. Tijdens deze opleiding heeft zij zich niet alleen bezig gehouden met het aanleren van de theoretische kennis en vaardigheden. Zij heeft gedurende de studie zelf zoveel mogelijk emotionele en psychische processen doorlopen om zelf te ervaren wat de effecten zijn van NEI-therapie.
Sinds 2001 heeft zij vele kinderen succesvol begeleid tijdens de IK IS IK 5-daagse. De stichting IK IS IK ontwikkelt zich verder onder de naam IK IS WIJ

Opleidingen:

-NEI therapie
-NLP coaching
-Kindercoaching
-Systemisch werken(o.a.familieopstellingen)
-Reiki 1&2

 Het succes van praktijk Aquamarijn komt tevens door de samenwerking van beide therapeuten. Zij voeren in principe gezamenlijk het intakegesprek, waar niet alleen al meerwaarde ontstaat omdat zij ieder apart een prognose kunnen stellen en hun ervaren mening dan wel ideeën kunnen opperen, ook het toepassen van een combinatie van de therapievormen (wel door hen afzonderlijk begeleid), maakt dat zij een uniek team samen vormen.

 

Comments are closed.