Essentiële oliën

Essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren,stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Vrijwel alle planten produceren essentiële oliën maar slechts een klein deel produceert ze in een hoeveelheid die winning mogelijk en rendabel maakt.

Essentiële oliën worden toegepast om ons emotionele en fysieke welzijn te bevorderen.

Bijvoorbeeld de lavendelolie, die kan worden ingezet om de zeer ontspannende werking, verstoorde nachtrust maar ook bij de verzorging van bijvoorbeeld brandwonden en insectenbeten en vele andere ongemakken.

In onze praktijk maken wij (indien nodig) gebruik van de essentiële oliën van dōTERRA. Deze oliën zijn 100% biologisch en natuurlijk  en worden verbouwd op de meest gunstige gronden over de hele wereld om de beste kwaliteit te verkrijgen.

Wilt u zelf de werking ervaren van deze mooie oliën dan kan dat d.m.v. een Arōmatouch- behandeling. Hierbij worden acht verschillende oliën gebruikt die ontspannend, ontstekingsremmend en immuunversterkend werken en ervoor zorgen dat het lichaam afvalstoffen gaat afvoeren.

Voor een kennismaking met deze heerlijk ontspannende behandeling krijgt u 25% korting dus € 33,75 i.p.v. € 45-,

Als u deze oliën wilt bestellen dan kan dat via onderstaande link. Wilt u 25% korting bij dōTERRA, neem dan contact met ons op.

BESTELLEN   (klik link)

Comments are closed.