Intakegesprek

 

De door praktijk Aquamarijn aangeboden therapieën werken afzonderlijk uitstekend maar kunnen ook zeer goed gecombineerd worden. Niet elke vorm van therapie is geschikt voor iedere persoon. Bij de ene persoon spreekt de ene vorm meer aan dan de andere. Ook al naar gelang de klachten dan wel het probleem, kan het zijn dat één bepaalde therapie meer geschikt is. Wat ook van belang is voor het slagen van een behandeling is of het ‘klikt’ met de therapeut.

U kunt tijdens een kosteloos, vrijblijvend intakegesprek uw klacht(en), met de therapeut(en) bespreken. Samen kunt u bepalen wat de beste weg is naar een oplossing. Ook kunt u deze afspraak tevens gebruiken om te kijken of u zich veilig genoeg bij de therapeut(en) voelt, om een eventuele behandeling te volgen of traject in te gaan.

Aan het einde van het intakegesprek kunt u, na eventuele bedenktijd, besluiten om van een vervolg af te zien of samen met de therapeut(en) bespreken waar een behandeling of traject uit gaat bestaan. Ook bespreekt u wat de kosten en de voorwaarden voor behandeling(en) zijn. Het intakegesprek kan een uur tot anderhalf uur in beslag nemen en in principe zijn beide therapeuten aanwezig. Mocht u zich hierbij niet op uw gemak voelen, dan kunt u dit uiteraard aangeven dan zal het intakegesprek alleen met één van de therapeuten zijn.

 

Comments are closed.